Home » ASAP-translation.com årlige statistikker fra 2022
Begivenheder Forskning Mennesker i oversættelse

ASAP-translation.com årlige statistikker fra 2022

Annual statistics

Næsten to måneder er gået siden begyndelsen af det nye år, og nu er det et godt tidspunkt at opsummere året 2022 i vores virksomhed ASAP-translation.com.

Vi er stolte af at kunne meddele, at vi i 2022 har gennemført 15 066 projekter med succes. De fleste af vores projekter blev oversat fra engelsk (i alt 9 057 projekter), tysk (3 958), slovakisk (867), fransk (361) og tjekkisk (289). Vi har også oversat projekter fra mindre udbredte sprog, f.eks. albansk, aserbajdsjansk, latin og makedonsk.

Årlige statistikker 2022
Sprog vi oversatte fra

Vi oversatte hovedsageligt til slovakisk, tjekkisk, engelsk, ungarsk, tysk og polsk. Vi har dog også haft forskellige interessante projekter, hvor vi oversatte til usbekisk, turkmensk, koreansk, hebraisk, hindi og persisk.

Vores oversættere havde hænderne fulde i 2022 med en masse interessante tekster fra forskellige brancher og områder. De mest oversatte tekster var marketingtekster (3286), tekniske tekster (3252) og medicinske tekster (3090).

Endelig vil vi vise dig, hvilke værktøjer vi har brugt til at oversætte vores 15.066 projekter. Som du kan se i diagrammet nedenfor, var det SDL Trados, som vores oversættere brugte mest. Det næstmest anvendte værktøj var Memsource. Vi bruger mange forskellige værktøjer, fordi vi ikke modsætter os brugen af ny software. På den måde kan vi levere de mest præcise og hurtigst mulige oversættelser til vores kunder.

Om ASAP-translation.com

ASAP-translation.com er en førende leverandør af dokumentoversættelser til små og mellemstore virksomheder takket være vores førende kundeservice og praktiske online-bestillingssystem. Virksomheder vælger ASAP-translation.com til deres behov for dokumentoversættelser, fordi de kræver overlegen kvalitet, hurtig omsætning og stor værdi.

Læs flere artikler fra oversættelsesbranchen her!