Home » Oversættelse af softwarestrenge for en slovakisk kunde
Casestudier Mennesker i oversættelse

Oversættelse af softwarestrenge for en slovakisk kunde

software strings
Oversættelse af softwarestrenge

For vores seneste kunde, en slovakisk udbyder af brændstof-, vejafgifts- og køretøjssporingstjenester, som også producerer pc- og mobilapplikationer til relaterede tjenester, oversatte vi softwarestrengs, som de senere inkorporerede i en mobilapplikation.

Oversættelse af softwarestrenge er et specialiseret område og kræver altid en erfaren projektleder, der kan sikre, at oversættelsen er fejlfri og klar til at blive frigivet. ASAP-translation overdrog denne opgave til vores erfarne projektleder, som overdrog oversættelsesopgaven til vores dokumenterede leverandører – indfødte sprogserviceudbydere i landet.

Vi skulle oversætte denne tekst på 57 ord til 36 sprog. I alt 22 oversættere deltog i dette projekt, hvilket resulterede i, at tidsfristen blev overholdt, og at strengene blev indarbejdet i en mobilapplikation.

ASAP-translation.com

ASAP-translation.com er en ROI-baseret lokaliseringsvirksomhed med 20 års erfaring. Vores tilgang er baseret på tilpasning af tekster til målgrupperne ved at tage hensyn til særlige sproglige aspekter. Vores mål er at gøre dine tekster korrekte og forståelige. Vi gennemfører hvert år mere end 9000 oversættelsesprojekter i 100 sprogkombinationer for 350 aktive kunder fra hele verden. Vi vil også gerne arbejde med dig!

Få mere at vide om vores interessante projekter her!