Home » SEO og oversættelse af hjemmeside for et tysk bureau
Casestudier

SEO og oversættelse af hjemmeside for et tysk bureau

💬MT – Maskinoversat tekst


SEO-optimering og oversættelse af sætninger til en tysk e-shop med manipulationsteknikker.

For det bureau, der sendte os en anmodning om lokalisering af reklamekampagnen, oversatte vi mere end 300 sætninger, der var en del af indholdet af e-shoppen med manipulationsteknologi.

SEO-oversættelse

Når vi laver teknisk oversættelse, skal vi fokusere på terminologi og nøjagtighed. Tekster, som vi bruger til markedsføringsformål, skal oversættes på en sådan måde, at reklamens eller sloganets budskab bevares. Hvis kunden bestiller en oversættelse af sin e-shop, skal han være opmærksom på, at oversættelserne af enkelte ord måske ikke er ordret oversat. Når du forsøger at promovere dit produkt globalt, handler det ikke om at levere budskabet på samme måde til alle markeder. Når vi oversætter eller lokaliserer reklamekampagner, bruger vi teknikker som transcreation (kreativ oversættelse) eller tilpasning af reklameindhold. Disse teknikker anvendes især, hvis kunden beslutter sig for at udvide til et udenlandsk marked. Det kræver en erfaren oversætter, der har specialiseret sig i kreative oversættelser af markedsføringstekster.

Kunde

Vi gennemførte hele oversættelsen af e-shoppen fra tysk til tjekkisk. Ved oversættelsen har vi også været opmærksomme på principperne for SEO, dvs. optimering til søgemaskiner. Det er en række teknikker, der forbedrer trafikken på webstedet fra organiske søgeresultater i internetsøgemaskinerne. For at kontrollere effektiviteten af søgningen på det tjekkiske internet brugte vi to forskellige applikationer. Nemlig Neilpatel Ubersuggest og Google Keyword Planner. Hvis vi under gennemgangen stødte på et ord, som programmerne vurderede som ineffektivt, søgte vores erfarne oversætter efter et andet passende synonym, som ikke ville ændre indholdet af den oversatte teksts betydning.


Resultatet af projektet er et websted, der er oversat fra tysk til tjekkisk med hensyn til SEO af høj kvalitet. Som et resultat heraf bør siden vises på de øverste pladser i søgemaskinerne, selv uden betalte annoncer
Så hvis du vil bryde ud over grænserne i det land, hvor du opererer, skal du vælge en erfaren oversætter, som vi hos ASAP-translation.com garanterer kvaliteten af det oversatte indhold. Det er meget vigtigt for os at kommunikere med kunden. Vi sørger altid for, at vi gør vores kunder tilfredse med vores arbejde.

Ansvarsfraskrivelse for maskinoversættelse
Denne oversættelse genereres af et fuldt automatiseret maskinoversættelsesværktøj for at give dig en grundlæggende idé om indholdet på et sprog, som du forstår. Der var ingen menneskelig indgriben, og udbyderen garanterer ikke for nøjagtigheden og påtager sig ikke ansvar for eventuelle fejl.
Se også den juridiske meddelelse.

Hvis du har spørgsmål om nøjagtigheden af oplysningerne i den oversatte version af webstedet, skal du henvise til den officielle version(slovakisk) af teksten eller bruge professionelle oversættelsestjenester.